Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Fazer Amica avasi yleisöravintolan Regent Hallissa Pietarissa

(Compiler News - 25.9.2007) Kymmenen vuoden ajan Venäjällä toimineen Fazer-konsernin Fazer Amica avasi ensimmäisen kaikille avoimen ravintolansa kauppa- ja liikekeskus Regent Hallissa Pietarissa. Uusi Food on Four -ravintola sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Fazer Amica tuli Venäjän ruokailumarkkinoille marraskuussa 2006 konsernin ostettua Pietarissa toimineen catering-yrityksen Abela Services CIS:in. Amican toiminta Pietarissa on tähän asti keskittynyt ruokailupalvelujen tarjoamiseen kansainvälisille ja pohjoismaisille yrityksille.

Fazer Amica toimii Pohjoismaiden ulkopuolella myös Baltiassa. Sillä on yritykset Virossa ja Latviassa.

Venäjä on viime vuosina ollut Fazer-konsernin nopeimmin kasvava markkina. Seuraavien viiden vuoden aikana Fazer aikoo kaksinkertaistaa leipomotoimintansa liikevaihdon Voimakasta kasvua haetaan myös ravintolaliiketoiminnassa.

Fazer on viimeisen kymmenen vuoden aikana investoinut noin 130 miljoonaa euroa Venäjän liiketoimintaansa. Konsernilla on nyt maassa neljä leipomoa, jotka työllistävät noin 3 500 henkilöä. Leipomoista kaksi sijaitsee Pietarissa, yksi Moskovassa ja yksi Tverin alueella. Pietarissa ja sen lähialueilla Fazerilla on 30 prosentin markkinaosuus.

Huhtikuussa Fazer-konserni uudisti organisaatiorakennettaan ja Venäjän leipomotoiminnasta muodostettiin erillinen toimiala, Fazer Venäjä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.