Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Ponsse aloittaa edistyksellisen puunkorjuun koulutuksen Moskovan yliopiston kanssa

(Compiler News - 21.9.2007) Vieremäläinen metsäkonevalmistaja Ponsse ryhtyy yhteistyöhön Moskovan metsäyliopiston kanssa. Osapuolet aloittavat modernia puunkorjuuteknologiaa hyödyntävän koulutusohjelman, joka keskittyy tavaralajimenetelmään.

Puunkorjuu kokorunkomenetelmällä on ollut Venäjällä, kuten vielä suuressa osassa muutakin maailmaa vallitsevana puunkorjuumenetelmänä. Moskovan metsäyliopistossa on kuitenkin havaittu sama uudistumisen tarve, mikä valtaa alaa muillakin markkinoilla.

Tavaralajimenetelmällä ( cut-to-length method) tapahtuva puunkorjuu valtaa jatkuvasti alaa kokorunkomenetelmältä, sillä sen ympäristöystävällisyyteen ja toisaalta tehokkuuteen liittyvät edut ovat kiistattomat. Siksi myös Venäjällä halutaan aktiivisesti olla kehityksen kärjessä modernin puunkorjuuteknologian hyödyntämisessä.

”Moskovan yliopisto halusi kumppanin, jonka kanssa se voi nostaa puunkorjuualan koulutuksensa aivan uudelle tasolla”, tytäryhtiö OOO Ponssen toimitusjohtaja Ville Siekkinen toteaa tyytyväisenä.

Puunkorjuun koulutus Moskovassa voidaan aloittaa nopeasti, sillä uusien uusien koulutustilojen avajaistilaisuus pidettiin torstaina.

Vuonna 1970 perustettu Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuviin metsäkoneisiin ja niihin liittyviin tietojärjestelmiin. Yhtiö toimii 38 maassa ja sen palveluksessa on noin 900 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.