Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

OneMed puolalaisen Hand-Prod-tukkurin enemmistöosakkaaksi

(Compiler News 13.9.2007) Terveydenhuoltokonserni OneMed Group hankkii 75 prosentin enemmistöosuuden Puolan johtavasta terveydenhuoltoalan tuotteiden tukkurista Hand-Prod-konsernista.

Hand-Prod-konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi kolme tytäryhtiötä, Homeofarm. Blau-Farma ja Dia-Pol- Myös tytäryhtiöt sisältyvät allekirjoitettuun kauppaan. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Hand-Prodin asiakkaita ovat muun muassa julkiset ja yksityiset sairaalat, laboratoriot, terveyskeskukset, apteekit sekä lääketukkukaupat. Konsernilla on vahva asema erityisesti diagnostiikan ja kirurgian alalla sekä sairaalakäyttöön tarkoitetuissa erikoislääkkeissä. Se on laajentanut toimintaansa myös palvelusektorille ja rakentaa parhaillaan dialyysihoitoverkostoa Puolassa.

Hand-Prodin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Sillä on pääkonttori Varsovassa sekä kuusi alueellista myyntikonttoria. Henkilöstön määrä on 155 työntekijää.

OneMedin liikevaihdon arvioidaan olevan tänä vuonna, Hand-Prod mukaan lukien, noin 320 miljoonaa euroa. OneMed Group on CapManin buyout-kohdeyritys.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.