Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

International Management Education HR Express
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

CapMan myi Copterline-omistuksensa suomalaiselle sijoittajaryhmälle

(Compiler News - 5.9.2007) CapManin hallinnoima Finnventure Rahasto V on myynyt 14,7 prosentin omistuksensa Copterline Oy:ssä. Osakkeet siirtyvät suomalaiselle sijoittajaryhmälle, jossa johtavassa roolissa ovat Ilmarinen sijoitusrahastonsa kautta ja Ilkka Herlin. Copterlinen omistuksesta irtautumisella ei ole oleellista vaikutusta CapManin kuluvan vuoden tulokseen.

Finnventure Rahasto sijoitti helikoptereiden operointi- ja huoltotoimintaa harjoittavaan Copterlineen vuonna 2000. Copterline tarjoaa muun muassa pelastus- ja lääkärihelikopteripalveluja sekä tilauslentoja,

Vuosina 2000-2006 Copterline liikennöi Helsinki-Tallinna-reittiä. Yhtiö joutui keskeyttämään reittiliikenteen elokuussa 2005 helikopterin ohjausjärjestelmässä olleen teknisen vian aiheuttaman onnettomuuden seurauksena.

Copterlinen liiketoiminta kehittyi etenkin reittiliikenteen osalta positiivisesti ennen valitettavaa onnettomuutta. Uudet omistajat ovat nyt valmiita telemään huomattavia lisäinvestointeja, joita liikenteen uudelleen aloittaminen ensi vuoden alkupuolella edellyttää.

”Olemme tyytyväisiä heidän suunnitelmiinsa yhtiön liiketoiminnan kehittämiseksi ja uskomme, että reittiliikenteelle on edelleen voimakasta kysyntää”, CapManin senior partner Tuomo Raasio sanoo.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.