Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konevuokraaja Cramo perustaa yhteisyrityksen Venäjälle

(Compiler News - 4.9.2007) Rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraustoimintaa harjoittava Cramo perustaa samalla alalla toimivan ZAO Rentakranin kanssa yhteisyrityksen Venäjälle. Cramon omistusosuus uudessa yhtiössä on 75 prosenttia ja Rentakranin 25 prosenttia. Samalla osapuolet ovat sopineet, että Cramolla on optio-oikeus ostaa Rentakranin osuus keväällä 2011.

Perustettava yritys vuokraa korkeatasoisia rakennuskoneita ja -laitteita sekä tarjoaa niiden käyttöön liittyviä palveluita. Yrityksen kohderyhmänä ovat rakennusalan yritykset sekä teolliset asiakkaat. Toiminta aloitetaan lähiaikoina Rentakranin varikoilla Moskovassa, Jekaterinburgissa ja Krasnodarissa.

Cramolla, entisellä Rakentajain Konevuokraamolla on pitkäaikaista Venäjän kokemusta lähinnä Pietarin alueelta. Nyt yhtiö tekee suuren avauksen uusille markkinoille Moskovan alueella ja muissa Venäjän suurkaupungeissa.

Cramo Oyj toimii kymmenessä Euroopan maassa, joissa sillä on yhteensä 250 toimipistettä. Viime vuonna yhtiön yhdistetty liikevaihto nousi 402 miljoonaa euroon. Cramon palveluksessa työskentelee noin 2 000 henkilöä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.