Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Saimaa Lines vrcargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Metsolta lastulevylinja Khanti-Mansiskiin Venäjällä

(Compiler News - 4-9-2007) Venäläinen Ugra-plit-yhtiö on tilannut Metso Panelboardilta laitteet lastulevyn tuotantolinjaan. Uusi tuotantolinja sijoitetaan Ugra-plitin laitokseen Sovetskissa Khanti-Mansiskin alueella. Toimitus tapahtuu ensi vuonna ja tuotanto käynnistyy vuonna 2009. Osapuolet eivät ole julkistaneet toimituksen hintaa,

Uusi tuotantolinja on suunniteltu 150 000 kuutiometrin vuosituotantoon, mutta kapasiteetti on laajennettavissa 260 000 kuutioon. Raaka-aineena käytettään sahausjätettä, kuten sahanpurua ja haketta.

Toimitus sisältää linjan päälaitteet raaka-aineen käsittelystä hiotun levyn varastointiin saakka. Mukana ovat Siempelkamp GmbH & Co:n toimittavat kuivauslaitteet sekä jatkuvatoiminen puristin. Lisäksi Metso Panelboardin saamaan tilaukseen sisältyvät tehdassuunnittelu sekä asennus- ja käynnistysvalvonta.

Vuonna 2005 perustetun Ugra-plit PLC:n omistaa Khanti-Mansiskin autonomisen alueen omaisuudenhoito-osasto. Investointi on osa alueen metsäteollisuuden kehitysohjelmaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.