Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt Hellevig Klein Usov Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Itella hoitamaan pankkien suoraveloituksia Virossa

(Compiler News - 3.9.2007) Itella Information ryhtyy hoitamaan Viron suurimpien pankkien välistä suoraveloitusliikennettä. Tämän jälkeen pankkiasiakkaan tarvitsee tehdä vain yksi suoraveloitussopimus haluamansa pankin kanssa.

Tähän asti asiakas on joutunut tekemään suoraveloitussopimuksen erikseen jokaisen pankin kanssa ja maksun saajan ja maksajan on pitänyt lisäksi käyttää samaa pankkia. Suoraveloituksesta on silti tullut erittäin suosittu maksutapa Virossa.

Itella Information on Viron ohella informaatiologistiikan markkinajohtaja myös Latviassa ja Liettuassa. Virossa Itella kehittää suoraveloituspalvelujen lisäksi sähköisiä laskutussovelluksia. Tällä hetkellä yli 60 prosenttia Viron sähköisistä kuluttajalaskuista kulkee Itellan arved.ee-portaalin kautta. Kaikista kuluttajalaskuista on sähköisiä noin kymmenen prosenttia, kun Suomessa vastaava luku on vain parisen prosenttia.

Itella Information toimii kahdeksassa maassa. Työntekijöitä yhtiöllä on 1 540 ja sen liikevaihto vuonna 2006 oli 200 miljoonaa euroa. Itella Information -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.