Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

VR Cargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Paroc teki aiesopimuksen teollisuustontista Novgorodissa

(Compiler News - 31.9.2007) Mineraalivillaeristeitä valmistava Paroc-konserni on allekirjoittanut aiesopimuksen teollisuustontin ostamisesta Novgorodin alueella sijaitsevassa Chudovossa, joka sijaitsee noin 100 kilometrin etäisyydellä Pietarin lentokentältä. Lopullinen investointipäätös tehtaan rakentamisesta tehdään syksyllä, kun tutkimus tontin sopivuudesta on valmistunut.

Kaavailtuun tehtaaseen on tarkoitus rakentaa yksi tuotantolinja, mutta samalla Paroc on varautunut laajennusosan rakentamiseen. Ennen tätä tuotannollista investointihanketta Paroc on toiminut Venäjällä Pietarin ja Moskovan myyntikonttoreidensa kautta.

Chudovon tehdashankkeessa ovat mukana myös konsulttiyhtiö Investorium sekä suunnittelusta, rakentamisesta ja projektinhallinnasta vastaavana urakoitsijana Quattrogemini.

Alalla 70 vuoden ajan toiminut Paroc on yksi Euroopan johtavista mineraalivillaeristeiden valmistajista. Konsernilla on myyntitoimistoja ja edustustoja 13 Euroopan maassa ja sen tuotteita valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa. Parocin omistaa Arcapita Bank yhdessä muiden sijoittajien kanssa. LIsäksi oma henkilöstö on Parocissa vähemmistöomistajana.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.