Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Schenker
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Outotec toimittaa jauhinmyllyjä Kazakstanin johtavalle sinkintuottajalle

(Compiler News - 29.8.2007) Outotec on tehnyt jauhatusteknologiaan liittyvät kaupat ruotsalaisen Bolidenin ja kazakstanilaisen Kazzincin kanssa. Kauppojen yhteisarvo on yli 30 miljoonaa euroa.

Boliden on tilannut Outotecilta primääriautogeenimyllyn Taran lyijy-sinkkikaivokselle Irlantiin. Kazzinc on puolestaan tehnyt Outotecin kanssa sopimuksen kahden kuulamyllyn toimittamisesta Kazakstaniin. Kuulamyllyt tulevat toiseen jauhatusvaiheeseen korkeapainevalssimurkaimen jälkeen ja niiden toimitus tapahtuu vuoden 2009 ensimmäisellä puoliskolla.

Outotec sopi aiemmin helmikuussa Engineering Dobersek GmbH:n kanssa konverterin ja kaasunkäsittelyteknologian toimittamisesta Kazzincin Ust-Kamenogorskin tuotantolaitokselle.

Outotecilla on Kazakstanissa asiakkaanaan myös TNK Kazcromen, jonka viimeisin tilaus käsittää pelletointilaitoksen toimittamisen Donskoyn kromikaivokselle. Tämän kesäkuussa saadun tilauksen arvo on palvelut ja varaosat mukaan lukien lähes 40 miljoonaa euroa.

Outotec Oyj on mineraaleihin ja metalleihin keskittyvän teknologian kehittäjä ja toimittaja. Yhtiö tarjoaa asiakkaan tarpeisiin mukautettuja tehtaita, prosesseja ja laitteita sekä suunnittelu-, projekti- ja tukipalveluja maailmanlaajuisesti.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.