Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Autokaupan järjestelmätoimittaja Automaster perustaa yhtiön Moskovaan

(Compiler News - 27.8.2007) Autojen jälleenmyyjille ja maahantuojille hallintajärjestelmiä toimittava Automaster Oy perustaa tytäryhtiön Moskovaan. Yritys on ollut Venäjällä keväästä 2002, jolloin toiminta aloitettiin yhteistyössä venäläisen tietotekniikkayhtiön Augurin kanssa.

Automasterilla on Venäjällä valmiiksi useita asiakkaita, joihin kuuluun muun muassa Major-Auto, yksi Moskovan alueen suurimmista ajoneuvojen jälleenmyyjistä. Automasterin DMS ohjelmisto onkin tunnettu Moskovan alueen jälleenmyyjien keskuudessa.

Tällä hetkellä Automasterilla on tytäryhtiöt Virossa, Ruotsissa ja Britanniassa. Lisäksi sillä on kaksitoista partneritoimistoa Euroopassa. Yrityksen DMS- ja IMS -ohjelmistojen käyttäjiä on maailmanlaajuisesti noin 17 000. Ohjelmistot on käännetty kahdelletoista kielelle ja ne ovat käytössä yli kolmessakymmenessä maassa.

Automaster-ohjelmistot sopivat erityisen hyvin autoliikkeille, joilla on useita toimipisteitä ja jotka myyvät useita eri merkkejä. Ohjelmistot soveltuvat henkilöautojen ohella myös raskaan kaluston ja moottoripyörien kauppaan.

Ohjelmistot huolehtivat yhteyksistä autonvalmistajien tehdasjärjestelmiin. Muita liittymiä ovat yli kaksikymmentä yhteyttä taloushallinnon, rahoituslaitosten ja viranomaisten järjestelmiin.

Automasterin palveluksessa työskentelee noin 140 tietotekniikka-alan ammattilaista. Lisäksi partneritoimistot palvelevat asiakkaita paikallisella kielellä ja paikallisella autoalan liiketoiminnan asiantuntemuksella.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.