Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Kemiran Tikkurila perustaa logistiikka- ja asiakaspalvelukeskuksen Moskovaan

(Compiler News - 1.8.2007) Kemira Coatings (Tikkurila) rakentaa Moskovaan logistiikka- ja asiakaspalvelukeskuksen. Mytishin kaupunginosaan rakennettava keskus on tarkoitus avata kesällä 2008. Investoinnin kustannus on noin 20 miljoonaa euroa.

Kemira Coatings on vienyt Venäjälle maaleja Tikkurila-tuotemerkillä jo vuosikymmeniä. Nyt yhtiöllä on maassa myös omaa paikallista valmistusta kaikkiaan kuudessa maalitehtaassa. Maaleja markkinoidaan muun muassa Finncolor- ja Teks -tuotemerkeillä.

Rakennettavan logistiikka- ja palvelukeskuksen tavoitteena on parantaa yhtiön asiakaspalvelun tasoa Moskovan markkinoilla. Keskukseen tulee tilat myös laajamittaiselle asiakasneuvonnalle, joka on olennainen osa Tikkurila-tuotteiden markkinointia.

Logistiikkakeskuksen pääurakoitsijaksi on valittu Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon. Rakennuksen suunnittelusta vastaa toinen suomalaisyritys, Arkkitehtuuritoimisto Ilonen & Lautamo. Kohteen tilavuus on 86 600 kuutiometriä ja lattiapinta-ala 10 000 neliömetriä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.