Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Raisio siirtää Venäjällä tuotantonsa alihankkijoille

(Compiler News - 28.6.2007) Tehostaakseen margariini- ja hiutaleliiketoimintaansa Venäjällä Raisio lopettaa oman margariinivalmistuksen Istrassa ja siirtää Venäjän tuotantonsa paikalliselle alihankkijalle. Samalla Raisio siirtää myös hiutaleiden pakkaustoimintoja venäläiselle alihankkijalle alentaakseen tuotantokustannuksiaan.

”Meille ei ole itseisarvo omistaa valmistuskapasiteettia, jos se ei ole kustannustehokasta. Siksi siirrämme tuotantoa venäläisille alihankkijoille ja keskitymme tunnettujen tuotemerkkiemme markkinoinnin ja jakeluteiden kehittämiseen”, Raision pääjohtaja Matti Rihko perustelee.

Pääjohtaja Rihko painottaa samalla, että Venäjä on jatkossakin yksi Raision tärkeistä markkina-alueista.

Tuotannollisen toiminnan lopettaminen Moskovan lähistöllä sijaitsevassa Istrassa merkitsee noin 40 työntekijän vähennystä. Edelleen jatkettavia toimintoja ovat markkinointi, myynti, logistiikka ja hallinto.

Syyskuusta alkaen kaikki Raision Venäjällä myytävät margariinit valmistaa alihankkija Raision resepteillä. Raision Venäjällä tunnettuja margariinimerkkejä ovat Voimix ja Dolina Skandi. Hiutaletuotteista taas tunnetaan Nordic.

Istran tehdaskiinteistön vapauduttua tuotantotehtävistään Raisio selvittää selvittää eri vaihtoehtoja sen jatkokäyttöön.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.