Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Arctic Centre Cursor Oy
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Outotec toimittaa kaksi alumiinilaitosta Komiin Venäjällä

(Compiler News - 27.6.2007) Outotec on sopinut venäläisen Komi Aluminiumin kanssa kahden alumiinioksidin kalsinointilaitoksen suunnittelemisesta ja toimittamisesta Sosnogorskin alumiinioksidijalostamolle Komin tasavaltaan. Sopimuksen arvo on yli 20 miljoonaa euroa.

Tilaus käsittää kahden kiertoleijupeti-teknologiaan perustuvan kalsinointilaitoksen suunnittelun. erikoislaitteiden toimitukset sekä palveluja. Kumpikin yksikkö on suunniteltu tuottamaan 2 640 tonnia alumiinioksidia päivässä. Uusi jalostamo käynnistyy vuoden 2008 loppuun mennessä ja sen vuotuinen kokonaiskapasiteetti tulee olemaan 1,4 miljoonaa tonnia alumiinioksidia.

Alumiinin tuotantoprosessissa bauksiitti liuotetaan ensin lipeän kanssa puhtaan alumiinihydroksidin uuttamiseksi ja saostamiseksi. Sen jälkeen alumiinihydroksidi kalsinoidaan alumiinioksidiksi, joka on alumiinin pääraaka-aine.

Outotec on toimittanut yli 50 vastaavaa yksikköä eri puolille maailmaa. Nämä kaksi Komiin menevää yksikköä ovat kuitenkin Outotecin ensimmäiset kalsinointilaitostoimitukset Venäjälle.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.