Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Expats DMeurope.com
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Realia Group osti virolaisen Ober-Haus Real Estaten

(Compiler News - 27.6.2007) Suomalainen kiinteistökonserni Realia Group on ostanut Ober-Haus Real Estate Advisorsin ja nousee kaupan myötä Itä- ja Keski-Euroopan suurimmaksi kiinteistöakan toimijaksi.

Paul Oberschneider perusti Ober-Hausin vuonna 1994 Tallinnassa. Kolmen työntekijän yrityksestä on vuosien mittaan kasvanut Baltian ja Itä-Euroopan suurin kiinteistövälitys- ja manageerausyhtiö, jolla on 35 toimipistettä ja lähes 400 työntekijää Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Ukrainassa.

Realia Groupin omistajia ovat Sponsor Capital, Nordea, Varma, Suomen Teollisuussijoitus ja toimiva johto. Yhtiö omistaa Huoneistokeskus-, SKV- ja Huom! -tuotemerkit.

”Itä-Euroopassa toimivan Ober-Hausin markkina-alueella on yli 100 miljoonan asukkaan asiakaspotentiaali, joka nostaa vauhdilla asumistasoaan”, Realia Groupin toimitusjohtaja Risto Kyhälä muistuttaa.

Ober-Hausin ostamisella edistetään myös suomalaisen palveluosaamisen vientiä. Erityisesti isännöintitoiminnan alueella Itä-Euroopan markkinat ovat vasta kehittymässä.

”Realia Group voi tarjota etenkin isännöinti- ja manageerausliiketoiminnoissa osaamista, jolle paikallisilla asumisyhteisöillä on tarvetta”, AS Ober-Hausin pitkäaikainen toimitusjohtaja Peter Gage Morris toteaa.

Nyt Realia Groupin palvelukseen siirtyvä Morris ryhtyy hoitamaan kiinteistökonsernin kansainvälistä liiketoimintaa Varsova asemapaikkana.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.