Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Markinvest
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

RusLex-teos neuvoo Venäjän liikejuridiikassa

(Compiler News - 25.6.2007) Vastailmestyneeseen ”RusLex, venäläistä lakia suomeksi” -artikkelikokoelmaan on koottu Venäjällä tapahtuvassa liiketoiminnassa tarvittavia tietoja ja ohjeita.

Joensuun yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen sarjassa julkaistussa kirjassa kuvataan millaisia juridisia toimia tarvitaan liiketoiminnan aloittamiseen Venäjällä. Lisäksi siinä kuvataan investointitoiminnan luonnetta naapurimaassa, selvitetään paikallista työ-, vero- ja tullilainsäädäntöä sekä tavarakaupan sopimussäännöstöä.

Artikkeleissa perehdytään myös talousrikollisuuden ilmenemismuotoihin Suomen ja Venäjän välisessä kaupankäynnissä sekä rikosvastuuta ja vastuusta vapautumista koskeviin eroihin maiden rikoslaeissa.

Artikkelikokoelman kirjoittajina ovat muun muassa professori Soili Nystén-Haarala, toimitusjohtaja Pirjo Karhu ja varatuomari Petri Nykänen.

Joensuun yliopiston vetämässä informaatiohankkeessa ovat olleet mukana Venäjän oikeusministeriön pohjoinen alaosasto Petroskoissa, Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus sekä Joensuun kaupunki. RusLexin toteuttamista ovat rahoittaneet Interreg III A Karjala -ohjelma ja Itä-Suomen lääninhallitus.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.