Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

SRV rakentaa autotalon Tallinnaan

SRV International on sopinut Inchcape Motors Finland Oy:n kanssa uusien toimitilojen rakentamisesta Inchcapelle Tallinnaan. Sopimus käsittää täyden palvelun autotalon suunnittelun ja rakentamisen avaimet käteen -periaatteella projektinjohtourakkana.

Inchcape on pörssinoteerattu, johtava ja kansainvälinen, 20 maassa toimiva autoalan yritys. Inchcape Motors Finland Oy edustaa Mazda-, Jaguar- ja Land Rover –merkkejä ja toimii maahantuojana sekä vastaa huomattavasta osasta vähittäismyyntiä Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Tallinnan toimitilat rakennetaan kahteen tasoon, sisältäen uusien ja käytettyjen autojen myyntitiloja, peltikorjaamo-, huolto- ja varastotiloja sekä toimisto- ja henkilökunnan sosiaalitiloja. Toisessa kerroksessa on parkkialue. Kohteen kokonaisneliömäärä on noin 7 000 m2.

Suunnittelu käynnistyy heti ja varsinainen rakentamisen aloitus ajoittuu loppukesään. Kohteen arvioitu valmistuminen on toukokuun lopussa 2008.

SRV International Oy kuuluu SRV Yhtiöt -konserniin ja toimii kiinteistökehittäjänä ja projektinjohtajana Baltian ja Venäjän markkinoilla. SRV International Oy on erikoistunut kauppakeskusten, toimistojen, hotellien sekä erilaisten tuotanto- ja logistiikkatilojen rakentamiseen. SRV:n palvelut kattavat tontin hankinnan, rahoituksen, suunnittelun ja rakentamisen toteutuksen projektinjohtomallin mukaisesti.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.