Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Yhtiöt Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Outotec toimittaa ferroseosteknologiaa Kazakstaniin

(Compiler News - 23.7.2006) Outotec on sopinut pelletointilaitoksen suunnittelemisesta ja toimittamisesta Kazakstaniin. Tilaajana on OAO TNK Kazchromen ja laitos toimitetaan sen Donskoyssa sijaitsevalle kromikaivokselle. Kaupan arvo palvelut ja varaosat mukaan lukien on lähes 40 miljoonaa euroa.

Outotec toimitti vastaavan pellettilaitoksen Kazchromenille jo vuonna 2005. Uuden laitoksen jälkeen Donskoyn yksikkö nousee maailman suurimmaksi kromiittipellettejä tuottavaksi laitokseksi. Uuden tuotantolaitoksen odotetaan käynnistyvän vuoden 2009 puolivälissä.

”Kazakstanissa on valtavasti mineraaliesiintymiä, joita hyödynnetään yhä enemmän. Tämän tilauksen myötä Kazakstan on Etelä-Afrikan jälkeen ferroseostusteknologioidemme tärkein markkina-alue”, Outotecin toimitusjohtaja Tapani Järvinen kertoo.

Outotecin toimitus käsittää SBS-teräsnauhasintrausteknologian, suunnittelun, tärkeimmät prosessilaitteet, automaation ja sähköistyksen sekä laitteiden asennuksen ja käynnistyksen valvonnan.

Kazchromen on maailman suurimpia kromiittimalmin sekä kromi- ja mangaanipitoisten ferroseosten tuottajia. Tämän toisen pelletointilaitoksen myötä Donskoyn vuotuinen kromiittipellettien tuotantokapasiteetti kaksinkertaistuu 1,4 miljoonaan tonniin.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.