Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konecranes sai Venäjältä yli 20 miljoonan euron nosturitilaukset

(Compiler News - 14.6.2007) Konecranes on saanut tämän vuoden toisella neljänneksellä kaksi lisätilausta Venäjältä, joiden kokonaisarvo on yli 20 miljoonaa euroa. Satamanosturitilauksen teki pietarilainen konttiterminaaliyhtiö ZAO First Container Terminal (FCT). Toisen Venäjältä tulleen tilauksen teki turkkilainen rakennusyhtiö Gama Endustri Tesisleri Imalat ve Montaj AS.

First Container Terminalin tilaukseen kuuluu kaksi Panamax-laiturikonttinosturia, jotka toimitetaan kesällä 2008. Konecranes sai jo aiemmin viime vuonna tilauksen samantyyppisistä nostureista.

Uudet satamanosturit lisäävät terminaalin konttien käsittelykapasiteettia tehostamalla Panamax-luokan alusten lastausta ja purkua. Nostureiden nostokapasiteetti on 50 tonnia ja ulottuma on 38 metriä. Nosturit on varustettu Konecranesin vaihtovirta-teknologialla.

Tilaukseen sisältyy myös kaksivuotinen ennakoivan huollon sopimus. Huoltopalveluista ja uusien nostureiden teknisestä tuesta vastaa Venäjän johtava satamahuoltopalveluyhtiö ZAO Konecranes Russia.

Venäjällä toimivan turkkilaisen rakennusyhtiön tilauksen loppuasiakas on Pervorouralskyssä sijaitseva venäläinen teräsyhtiö PNTZ. Tilaus käsittää monta eri tyyppistä terästeollisuuden nosturia lisälaitteineen, muun muassa kolme valunosturia ja neljä romunkäsittelynosturia.

Nostureita ja niiden lisälaitteita käytetään pyöreiden aihioiden tuotantoon teräksen sulatusprosessissa. PNTZ on erikoistunut saumattomiin putkiin, mutta on laajentamassa tuotevalikoimaansa aihioihin. Toimitukset alkavat ensi joulukuussa ja jatkuvat huhtikuuhun 2008 saakka.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.