Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Alfatrans
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Cargotec ostaa virolaisen alihankkijansa

(Compiler News - 30.5.2007) Cargotec on sopinut teräsrakenteita ja komponentteja valmistavan Balti ES -yhtiön ostamisesta. Virolaisyrityksen omistaa Odense Steel Shipyard, joka on puolestaan Moller-Marskin tytäryhtiö. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Narvassa sijaitsevan Balti ES:n hankinta palvelee Cargotecin liiketoiminta-alueiden, Hiabin ja Kalmarin, kasvavaa komponenttitarvetta. Cargotecin selvitystyön jälkeen Balti ES:n osto osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi kilpailukykyisen ostotoiminnan kehittämisessä.

”Alhaiset tuotantokustannukset, Cargotecin prosessit ja Balti ES:n kohdennetumpi toiminta muodostavat yhdessä tehokkaan yhteistyökumppanin, joka vastaa lisääntyvään komponenttitarpeeseemme. Lisäksi Balti ES:n sijainti on logistisesti keskeisellä paikalla eurooppalaisiin yksikköihimme nähden”, Hiab-liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Pekka Vartiainen kertoo.

Cargotec on viime vuosina ollut yksi Balti ES:n avainasiakkaista. Nyt tarkoituksena on kehittää yrityksen tuottavuutta edelleen sekä lisätä tuntuvasti Cargotecin komponenttien tuotantokapasiteettia.

Balti ES:n palveluksessa on noin 600 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2006 oli noin 14 miljoonaa euroa. Balti ES:n nykyinen toimitusjohtaja Vladimir Nazarenko vastaa myös jatkossa yrityksen toiminnasta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.