Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Yourway Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

OMX lanseeraa vaihtoehtoisen First North -markkinapaikan Baltiaan

(Compiler News - 8.5.2007) OMX vie Pohjoismaissa hyvän vastaanoton saaneen First North -markkinapaikkakonseptin Baltiaan tänä vuonna. First North avaa kasvuyrityksille helpon pääsyn pohjoismaisille, baltialaisille ja kansainvälisille rahoitusmarkkinoille sekä tarjoaa toisaalta uusi mahdollisuuksia sijoittajille.

Vaatimuksiltaan ja säännöiltään lievempi First North on vaihtoehto Baltian pääomamarkkinoille. Se on pörssin säätelemä markkinapaikka, joka sopii pienille ja kasvuvaiheessa oleville uusille yrityksille. First North tarjoaa baltialaisyhtiöille enemmän näkyvyyttä ja helpottaa niiden pääsyä pääomalähteille yhdistämällä pörssilistautumisen edut toiminnan vaivattomuuteen.

Markkinapaikalle on heti olemassa huomattava sijoittajapohja, sillä OMX:n Baltian markkinoiden välittäjät Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa voivat tehdä kauppaa Baltian First Northissa. Investoijille First North tuo laajan valikoiman sijoitusmahdollisuuksia, jotka sisältävät pörssien päälistoja suuremman riskin, mitta voivat tarjota myös paremman tuoton.

Jokaisella First North -yhtiöllä on oltava valtuutettu Certified Adviser (CA) -neuvonantaja, joka valvoo jatkuvasti, että yhtiöt täyttävät vaatimukset ja noudattavat määräyksiä. Tämän lisäksi CA-neuvonantaja pitää yhteyttä yhtiön, pörssin ja sijoittajien välillä.

Vaihtoehtoinen First North -markkinapaikka lanseerattiin Tanskassa vuonna 2005, Ruotsissa 2006 ja Suomessa sekä Islannissa aiemmin tänä vuonna.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.