Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

International Management Education Vaalimaa
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Boco aloittaa paperi- ja kartonkitoimittajien agenttina Venäjällä

(Compiler News - 8.5.2007) Suomalainen markkinointiyhtiö Boco ryhtyy tukemaan paperi- ja kartonkitoimittajien pääsyä Venäjän markkinoille. Yritys on tästä syystä avannut oman toimiston Moskovassa.

Boco edustaa ja markkinoi päämiestensä tuotteita näiden omissa nimissä tuoden esille jo olemassa olevia tuotemerkkejä. Asiakkaina ovat heti alusta mukana Tullis Russell ja James Cooper, jotka ovat kumpikin alan high-end-tuotteiden valmistajia. Kohderyhminä ovat Venäjän voimakkaasti kasvava luksuspakkaustoiminta sekä graafinen teollisuus.

”Maan pakkausteollisuus kasvaa kovaa vauhtia ja markkinaosuudet ovat jaossa. Erityisesti luksuspakkaamisen kysyntä on nousussa”, Bocon Moskovan johtaja Paavo Tuovinen kertoo.

Tuovisen mukaan useat monikansalliset yhtiöt, kuten Nestlé, Kraft Foods ja P&G ovat aloittaneet valmistuksen Venäjällä ja näin ollen lisänneet myös korkeatasoisten yleispakkausten kysyntää.

Boco toimii itsenäisenä alue-agenttina kattaen Pohjoismaat, Baltian maat ja Venäjän. Yrityksellä ei ole omistussiteitä paperi- tai kartonkivalmistajiin.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.