Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Hellevig Klein Usov Ragion of Finland Alfatrans
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Wärtsilältä lämpölaitos siperialaiselle sahalle

(Compiler News - 7.5.2007) Wärtsilä sopi maaliskuussa kattilalaitoksen toimittamisesta sahayhtiölle Irkutsikin alueelle Venäjällä. Tilaajalle LDK Igirmalle toimitetaan kaksi BioEnergy-kattilayksikköä, jotka molemmat tuottavat 10 megawattia lämpöenergiaa sahan kuivureihin ja muihin lämmitystarpeisiin.

Kattiloissa käytettään polttoaineena sahauksessa syntyviä sivutuotteita. Laitteisto toimitetaan syyskuussa ja laitos on täydessä toiminnassa ja luovutuskunnossa joulukuussa 2007.

LDK Igirman Ltd:n omistaja Sibexperties Group Ltd on tärkeä sahateollisuuden yritys Venäjällä. Yhtiö investoi uusiin tehokkaisiin sahoihin, joissa on uusinta teknologiaa myös lämmöntuotannossa.

”Wärtsilä on toimittanut monia BioEnergy-laitoksia Venäjälle. Nyt Irkutskin alueelle toimitettava laitos sijaitsee näistä kauimpana idässä. Sopimus on meille arvokas, koska projekti toteutetaan hyvin tärkeällä puunjalostusalueella Siperiassa”, Wärtsilä Biopowerin Euroopan aluejohtaja Tauno Kuitunen toteaa.

Wärtsilän BioEnergy- ja BioPower -laitokset ovat puhtaita ja tehokkaita, Ne perustuvat patentoituun BioGrate-polttoteknologiaan. Laitokset soveltuvat hyvin uusiutuvan energian tarpeisiin ympäristöä kuormittamatta.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.