Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Alfatrans
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Technopolis perustaa Venäjän-kaupan palvelukeskuksen Lappeenrantaan

(Compiler News - 4.5.2007) Suomen ohella myös Pietarissa toimiva Technopolis lisää suomalaisyritysten Venäjän-toimintaa tukevien palvelujen tarjontaa. Tavoitteena on perustaa Lappeenrantaan yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva keskus, joka tarjoaa Venäjään liittyviä kehittämis- ja koulutuspalveluja, markkinointiohjelmia sekä sijoittumisneuvontaa.

Technopolis on jo jonkin aikaa pyrkinyt kehittämään palveluja nykyisten ja tulevien Venäjän-toimijoiden tarpeisiin. Yksi keino tähän on toteuttaa palveluja aivan rajan pinnassa Lappeenrannassa.

”Lappeenrannasta on kehittynyt vilkas Venäjän-kaupan keskittymä, joka vetää puoleensa niin itään pyrkiviä länsimaisia yrityksiä kuin länsimarkkinoille tähyäviä venäläisiä yrityksiä”, Technopoliksen toimitusjohtaja Pertti Huuskonen toteaa.

Venäjän-liiketoiminnan tukeminen ja edistäminen kuuluu osana Technopoliksen yhdessä Lappeenrannan kaupungin kanssa toteuttamaan Vetovoimaohjelmaan. Ohjelman muista painopistealoja ovat metsäteollisuus ja hajautettu energiantuotanto.

Technopolis valmistelee parhaillaan uutta teknologiakeskusta Lappeenrannan ydinkeskustaan. Ensimmäisestä vaiheesta tulisi viisikerroksinen ja sen kokonaisala olisi 3 150 neliömetriä. Tiloista on jo ennakkoon vuokrattu miltei puolet. Hankkeen lopullinen toteuttamispäätös tehdään viimeistään kesäkuussa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.