Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Hellevig Klein Usov Avenir
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

HRX rakentaa logistiikkakeskuksen Riikaan ja Tallinnaan

(Compiler News - 27.4.2007) Kansainvälisiin kuljetuspalveluihin erikoistuneen HRX Oy:n Latvian tytäryhtiö HRX SIA rakentaa logistiikkakeskuksen Kekevaan Riian lähistölle. Keskuksen rakentaa SRV International Oy:n paikallinen tytäryhtiö SRV Terbelat.

Uuden logistiikkakeskuksen kokonaisala on 3 500 neliömetriä, josta 3 000 neliötä on varasto- ja terminaalitiloja sekä 500 neliötä toimistotiloja. SRV toteuttaa hankkeen projektinjohtomallilla. Rakentaminen alkaa kesällä ja kohde valmistuu vuoden 2008 alussa.

HRX rakentaa vastaavan logistiikkakeskuksen myös Tallinnaan. Yhtiö on jo hankkinut tontin ja aloittanut lupamenettelyn. Suunnitelmissa on lisäksi logistiikkakeskuksen perustaminen Vilnaan Liettuassa.

HRX aikoo laajennusten yhteydessä myös monipuolistaa logistiikkapalveluitaan. Tavoitteena on tarjota asiakkaille kaikki vaadittavat lisäarvopalvelut.

”Täydennämme varastointipalveluja tavaroiden pakkaus- ja keräilypalveluilla sekä asiakaskohtaisesti räätälöidyillä erikoispalveluilla”, HRX:n toimitusjohtaja Jari Nurminen kertoo,

Pikakuljetusratkaisuja tarjoava HRX on yksityinen suomalaisyritys. Itämeren talousalueella toimiva HRX hoitaa tavarankuljetuksia Suomen ja Ruotsin ohella Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.