Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Saimaa Lines Arctic Centre
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Onninen avasi uuden jakelukeskuksen Pietarissa

(Compiler News - 23.4.2007) Onnisen Venäjän tytäryhtiö avasi käyttöön uuden jakelukeskuksen ja pääkonttorin Pietarissa. Aikaisemmin jakelukeskus ja pääkonttoritoiminnot olivat erillisissä tiloissa.

Jakelukeskus palvelee alueellisesti Venäjän luoteista hallintoaluetta, joka ulottuu Pietarin eteläpuolelta aina Kuolan niemimaalle ja Jäämerelle asti. Lisäksi keskus palvelee Onnisen toimipaikkoja myös lännestä tulevien tuotteiden maahantulopaikkana ja tullauskeskuksena. Keskuksen kapasiteetti on yli 9 000 lavaa, mikä tarkoittaa noin 18 000 tuotteen valikoimaa 200:lta eri tavarantoimittajalta. Sanoissa tiloissa oleva pääkonttori toimii Onninen Venäjän kaikkien toimintojen keskuspaikkana.

Pietarin kaupungin alueella oleville asiakkaille jakelukeskus toimittaa tuotteet tilausta seuraavaksi päiväksi. Muualle toimitusajat ovat pidemmät. Lähetys Moskovaan kestää päivän ja esimerkiksi Tjumeniin se vaatii viisi päivää.

Venäjällä vuodesta 1994 toimineen Onnisen Venäjän-liikevaihto oli viime vuonna 48,9 miljoonaa euroa. Onninen Venäjän palveluksessa työskentelee yli 300 henkilöä 13 eri toimipaikassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.