Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group HKKK/Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Sanoma hankki osuuden virolaisesta autokauppaportaalista

(Compiler News - 20.4.2007) SanomaWSOY:n Sanoma-liiketoimintaryhmään kuuluva AS Kuldne Börs on ostanut 20 prosentin osuuden Auto24-portaalista, joka on johtava käytettyjen ja uusien autojen markkinapaikka Virossa. Myyjänä on 24 Holding OÜ -yhtiö.

Markkinapaikan palvelua käyttää 200 000 henkilöä viikossa ja sen tietokannassa on jatkuvasti 20 000 myytävää autoa. Auto24 julkaisee myös Viron suurinta vaihtoautolehteä, joka saatavissa ilmaisjakeluna 30 pisteestä eri puolilla maata.

”Tavoitteenamme on vahvistaa markkinaosuuttamme Viron kasvavilla luokitellun ilmoittelun markkinoilla, joten osuuden hankkiminen Auto24-palvelusta tukee tätä tavoitetta”, Ilta-Sanomat Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju sanoo.

AS Kuldne Börs on kaikkinaisen luokitellun ilmoittelun johtava markkinapaikka Virossa. Yritys on viime aikoina vahvistanut asemaansa erityisesti verkkoilmoittelun markkinoilla. Kaupan yhteydessä AS Kuldne Börs vaihtaa nimeään. Yhtiön uusi nimi on AS Sanoma Baltics ja organisatoorisesti se kuuluu Ilta-Sanomat Oy:hyn.

Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.