Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Alfatrans HKKK/Pienyrityskeskus
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Maatalouskesko avasi uuden toimipisteen Riiassa

(Compiler News - 13.4.2007) Maatalouskeskon tytäryhtiö Kesko Agro Latvija avasi uuden toimipisteen Riiassa. Toimipiste keskittyy Konekeskon yritysasiakasmyyntiin kohteinaan maarakennusalan, teollisuuden ja metsäurakoinnin yritykset.

Riian uuden toimipisteen kokonaispinta-ala on 5 800 neliömetriä, johon sisältyvät myynnin esittelytilat, huoltohalli ja varastotilat. Tilojen toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti asiakkaiden jälkimarkkinointiin kohdistamat odotukset ja kone-esittelyjen mahdollisuudet. Myös varaosien toimitusvarmuus ja huoltopalveluiden nopea saatavuus olivat toimipisteen suunnittelun lähtökohtia.

Konekesko toimii Baltiassa Kesko Machinery -nimellä osana Kesko Agron liiketoimintaa. SIA Kesko Agro Latvija työllistää yhteensä noin 190 henkilöä, joista Kesko Machnineryn liiketoiminnassa on mukana noin 25 työntekijää.
Maatalouskeskolla on nyt Baltiassa yhteensä 15 toimipistettä. Vuoden alussa se avasi uudet toimispisteet Liettuan Panevezysiin sekä Viron Paideen. Vielä tänä keväänä se avaa maatalouskaupan toimipisteen Jelgavaan Latviassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.