Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Yourway Arctic Centre
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Tikkurila hankki kaksi maalitehdasta Pietarissa

(Compiler News - 13.4.2007) Kemiran maaliliiketoiminnasta vastaavan Tikkurilan yrityskauppa Venäjällä on vahvistunut. Tikkurila ostaa 70 prosenttia kahdesta Pietarissa toimivasta maalitehtaasta.

Tikkurilan yrityskaupan kohteina ovat maalitehtaat OOO Gamma ja OOO Ohtinski zavod poroshkovyh krasok. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Gamma on yksi Venäjän tärkeimmistä metalliteollisuusmaalien valmistajista. Sen liikevaihto on noin kahdeksan miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 110 työntekijää. Ohtinski zavod poroshkovyh krasok -yhtiö taas valmistaa ja markkinoi pulverimaaleja omalla Ohtek-tuotemerkillään. Sen liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 50.

Tikkurilan enemmistöomistukseen siirtyneet yhtiöt jatkavat liiketoimintaansa uusina yhtiöinä nimillä OOO Gamma Industrial Coatings ja OOO Tikkurila Powder Coatings. Henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan uusiin yhtiöihin. Nykyinen toimiva hohto jatkaa uusien yhtiöiden johdossa ja vähemmistöomistajina. rjassa, Romaniassa ja Ukrainassa. Yhtiö palveluksessa on kaikkiaan noin 20 000 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.