Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Yourway Arctic Centre
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Pöyry hankki enemmistöosuuden pietarilaisesta engineering-yhtiöstä

(Compiler News - 4.4.2007) Pöyry ostaa 70 prosentin osuuden pietarilaisesta ZAO Giprobum Engineeringista. Giprobum on alansa johtava suunnitteluyhtiö Venäjällä. Yhtiön liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 260 henkilöä.

Kauppasopimukseen sisältyy optio ostaa loput 30 prosenttia osakkeista vuoden 2009 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä Venäjän kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Ennen yksityistämistään vuonna 1990 Giprobum toimi Venäjän metsäteollisuuden johtavana valtiollisena suunnitteluinstituuttina vuosikymmenten ajan. Yhtiö on suunnitellut ja toteuttanut suurimman osan Venäjän metsäteollisuuden projekteista. Lisäksi se on kehittänyt ja suunnitellut myös energia- ja infrastruktuurisektorien hankkeita.

Giprobum Engineeringin palveluihin kuuluvat investointiselvitykset, viranomais- ja lupakonsultointi, tehdassuunnittelun eri osa-alueet sekä rakennuttamispalvelut. Yhtiöllä on laaja asiakaskunta paitsi Venäjän myös Ukrainan, Valko-Venäjän ja usean Itä-Euroopan maan mekaanisessa ja kemiallisessa metsäteollisuudessa.

Pöyryn ja Giprobumin eritysosaaminen ja pitkä kokemus muodostavat erinomaisen perustan Pöyryn toiminnalle Venäjän metsäteollisuudessa. Jatkossa Pöyry tarjoaa vahvaa Venäjän-osaamista ja kattavat palvelut maahan investointia kaavaileville ja toteuttaville yrityksille.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.