Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Finnkino hankki 20 videomyymälän ketjun Latviassa

(Compiler News - 2.4.2007) Finnkinon tytäryhtiö Forum Cinemas Home Entertainment on hankkinut omistukseensa Baltic Audio & Video -yhtiön liiketoiminnan Latviassa. Kauppa sisältää yhteensä 20 Home Entertainment -myymälää, jotka myyvät videoelokuvia. Useimmat myymälöistä sijaitsevat Riian alueella.

Finnkino on osa SanomaWSOY:n Rautakirja-liiketoimintaryhmää. Finnkino toimii jo entuudestaan kaikissa Baltian maissa harjoittaen niissä elokuvien esitys- ja levitystoimintaa.

Virossa tytäryhtiö AS Forum Cinemaksella on neljä elokuvateatteria, joissa on yhteensä 18 salia. Virossa kotipaikkaansa pitävä Forum Cinemas Home Entertainment on Baltiassa toimiva videotukkuliike, josta Finnkino omistaa 85 prosenttia.

SIA Forum Cinemas on Finnkinon Latviassa toimiva tytäryhtiö, joka harjoittaa elokuvien esitys- ja levitystoimintaa. Yhtiöllä on Riiassa kaksi elokuvateatteria, joissa on yhteensä 16 salia.

Liettuassa Finnkinoa edustaa tytäryhtiö UAB Forum Cinemas. Sillä on 11 salia käsittävä monisaliteatteri Vilnassa sekä pitkäaikainen vuokrasopimus Vilnan Akropolis-kauppakeskuksen 8-salisesta elokuvateatterista.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.