Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Konecranes toimittaa nostureita ukrainalaiselle satamaoperaattorille

(Compiler News - 30.3.2007) Konecranes toimittaa nostureita Ukrainaan. Tilaajana on Odessan kaupungissa toimiva HPC Ukraina ja tilaus käsittää neljä RTG-tyyppistä nosturia, jotka toimitetaan vuoden 2008 tammikuuhun mennessä.

Odessan merikauppasatama on Ukrainan suurin ja yksi koko Mustanmeren tärkeimmistä satamista. Konttiterminaalia operoiva HPC Ukraina on saksalaisen HPC Hamburg Port Consulting -yhtiön tytäryhtiö ja Konecranesille uusi asiakas. Se valitsi Konecranesin korkeatuottoiset RTG-nosturit pystyäkseen vastaamaan isojen laivausyritysten vaatimuksiin.

RTG-nosturit ovat 16-pyöräisiä ja niiden nostokapasiteetti on 40 tonnia. Ne pystyvät pinoamaan kuusi konttia päällekkäin ja pukin jalkojen väliin mahtuu ajoradan lisäksi kuusi konttia rinnakkain.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista. Sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Viime vuonna Konecranesin liikevaihto oli yhteensä 1,438 miljardia euroa. Yhtiöllä on 7 500 työntekijää ja yli 370 huoltopistettä 41 maassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset