Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Atria siirtää Pietarin alueen tuotantonsa kahteen suurempaan laitokseen

(Compiler News - 21.3.2007) Atrian pietarilainen tytäryhtiö Pit-Product lopettaa kaupungin keskustassa sijaitsevan tehtaansa toiminnan ja siirtää sen tuotannon toukokuun aikana Sinyavinon tehtaalle Leningradin läänissä. Uutta kapasiteettia syntyy myös Pietarin alueella rakenteilla olevalle Gorelovon tehtaalle.

Atrian mukaan tuotannon keskittäminen yhteen tuotantolaitokseen parantaa valmistustoiminnan tehokkuutta, mahdollistaa tuotantoprosessien paremman hallinnan ja yksinkertaistaa sisäistä logistiikkaa.

Uudelleenjärjestelystä syntyy tänä vuonna noin 0,7 miljoonan euron säästö ja ensi vuonna päästään noin 1,5 miljoonan euron kustannussäästöön. Sinyavinon tehtaaseen tehdyt 10 miljoonan euron investoinnit lisäävät laitoksen kapasiteettia lähes 50 prosenttia. Tehtaan kapasiteetti onkin nyt viisinkertainen Pietarin keskustassa toimineeseen tehtaaseen verrattuna.

Gorelovoon tulevan uuden tuotantolaitoksen ja logistiikkakeskuksen rakennustyöt on käynnistetty ja ne saadaan päätökseen vuoden 2008 loppuun mennessä. Investoinnin arvo on noin 70 miljoonaa euroa ja se kaksinkertaistaa Pietarissa nyt olevan tuotantokapasiteetin.

Tytäryhtiö Pit-Product on kuulunut Atria-konserniin vuodesta 2005. Yhtiö on Pietarin alueen markkinajohtaja lihavalmisteissa ja sen markkinaosuus on 25 prosenttia. Sen liikevaihto vuonna 2006 oli 74 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset