Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakirja aloittaa kioskitoiminnan Moskovassa

(Compiler News - 16.3.2007) SanomaWSOY-konsernin Rautakirja laajentaa kioskikauppatoimintaansa Venäjälle perustamalla yhteisyrityksen venäläisen OOO Partner Service Groupin kanssa. Rautakirja omistaa perustettavasta OOO R-Kiosk-yhteisyrityksestä 70 prosentin enemmistön. Toiminta aloitetaan Moskovassa, jossa Rautakirjalla on entuudestaan lehtijakeluyritys.

Uusi R-Kiosk aikoo sijoittaa modernit kioskinsa vilkkaiden pääkatujen varteen ja metron läheisyyteen. Tavoitteena on perustaa 50 kioskia ensimmäisenä toimintavuotena. Suunnitelmissa on myös laajentuminen Venäjän muihin suuriin kaupunkeihin,

Perustettavat kioskit ovat nykyaikaisia kioskimyymälöitä, joissa keskitytään tarjoamaan heräteostotuotteita. Valikoimissa ovat lehdet, makeiset, tupakka ja erilaiset prepaid-kortit.

”Liikemerkkimme on Suomesta ja Virosta tuttu sinikeltainen R-kirjain ja mainontamme perustuu suomalaisille tuttuun, Nopeaa ja mukavaa on asiointi! -palvelulupaukseen”, Rautakirjan kioskikaupan kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Kalvar Kase kertoo.

Kioskeilla on tärkeä rooli lehtien vähittäismyynnissä Venäjällä. Yhteisyrityksen perustaminen tukeekin Rautakirjan tavoitetta tulla Venäjän johtavaksi lehtijakelijaksi maan suurimmissa kaupungeissa.

SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiin kuuluva Independent Media on puolestaan Venäjän aikakauslehtimarkkinoiden johtava toimija.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset