Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rautakesko avasi suurimman Viron myymälänsä Tallinnassa

Rautakesko avasi tänään toiseksi suurimman Virossa toimivan myymälänsä. Uusi K-rautakesko Tondi sijaitsee Tallinnassa Pärnun maantien ja kehätien risteyksessä. Myymälä on ensimmäinen uusimman K-rautakonseptin mukainen myymälä Virossa.

Pinta-alaltaan 9 000 neliömetriä käsittävän myymälän tuoteryhmiin kuuluu puutarhan, sisustamisen, rakentamisen, talotekniikan ja työkalujen laaja valikoima. Sitä täydentää vielä 5 500 neliön suuruisen noutopihan tarjonta.

Kaikki uuden myymälän tilat on katettu ja suojaavat asiakkaita säältä kaikkina vuodenaikoina. Ammatti- ja yritysasiakkaita palvelevalla kymmenpäisellä tiimillä on myymälässä omat toimistotilat. Lisäksi myymälä palvelee kuluttaja-asiakkaita, jotka voivat tilata ostamilleen tuotteille asennuksen samassa yhteydessä.

K-ryhmässä oli vuoden 2006 lopussa 342 rautakauppaa, joista Suomessa oli 180, Ruotsissa 14, Virossa neljä, Latviassa viisi, Liettuassa 14, Venäjällä Pietarissa seitsemän ja Norjassa 118 myymälää. Rautakauppojen myynti oli yhteensä 3 139 miljoonaa euroa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset