Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Rakennusyhtiö Hansastroi sai 20 miljoonan euron pääomaruiskeen Venäjän toiminnalleen

(Compiler News - 7.3.2007) Pietarista käsin Venäjällä toimiva rakennus- ja kiinteistöyhtiö Hansastroi on sopinut 20 miljoonan euron suuruisesta pääomarajoituksesta sijoittajaryhmän kanssa, johon kuluvat saksalaiset Quadriga Capital Russia ja DEG, Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki EBRD sekä yksityisiä sijoittajia.

Pääomarahoituksen lisäksi Hansastroi saa sijoittajakonsortiolta yli 30 miljoonaa euroa lainarahoitusta, jolla tuetaan liiketoiminnan laajentamista uusille maantieteellisille alueille Venäjällä.

Hansastroin rakennus- ja kiinteistötoiminta käsittää toimistotilat, teollisuuskiinteistöt, myymälätilat, varastotilat, urheiluhallit sekä myös asuntorakentamisen. Yhtiön tämän hetkinen tilauskanta Venäjällä on yli 100 miljoonan euron arvoinen. Hansastroin perustajina on entisiä Skanskan johtajia, jotka hankkivat haltuunsa Skanskan Venäjän liiketoiminnot vuonna 2005.

”Rahoituskierroksen pääasiallisena tarkoituksena oli resurssien kasvattaminen Hansastroin laajentumista varten. Yhtiöllämme on jo entuudestaan hyvät lähtökohdat vahvistaa asemaansa Venäjän kasvavilla rakennus- ja kiinteistömarkkinoilla”, Hansastroin toimitusjohtaja Ilkka Marjasuo toteaa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset