Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Handelsbanken korvasi edustuston avaamalla konttorin Pietarissa

(Compiler News - 5.3.2007) Venäjällä toimintaansa laajentava Handelsbanken-konserni avasi tänään konttorin Pietarissa. Konttori sijaitsee kaupungin keskustassa. Pankilla on jo entuudestaan konttori Moskovassa ja Pietarissa se on tähän asti toiminut edustuston kautta.

Pietarin Handelsbanken palvelee aluksi yritysasiakkaita, joille tarjotaan yhtä kattava palvelu- ja tuotevalikoima kuin pankin asiakkaille Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Konttori palvelee asiakkaitaan suomen, venäjän , englannin ja ruotsin kielillä.

”Nyt kun yhä useammat pohjoismaiset yritykset investoivat Venäjälle on kokemuksellemme ja palveluillemme selvää kysyntää. Tällä hetkellä Venäjällä toimii yksinomaan suomalaisia yrityksiä tuhatkunta”, Pietarin konttorin johtaja Markku Vasari toteaa.

Venäjän talouskasvun myötä myös rahoitusmarkkinat kehittyvät voimakkaasti. Tämä ei kuitenkaan näy vielä kovin selvästi kansalaisten arkielämässä.

”Vasta noin joka kolmannella venäläisellä on tili jossakin pankissa. Keskiluokan laajentuessa vähittäispankkipalveluiden tarve kuitenkin lisääntyy. Aiommekin Venäjällä ulottaa toimintaamme myös henkilöasiakkaiden palveluun”, Handelsbankenin Venäjän tytärpankin johtaja Raimo Valo kertoo.

Pietarin konttorin johtoon nimitetty Markku Vasari on johtanut paikallista edustustoa vuodesta 2005 lähtien.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset