Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Pietarin kehityskeskus aloitti EMC Computer Systemsin investointiohjelman Venäjällä

(Compiler News - 21.2.2007) Tietoinfrastruktuurin ratkaisutoimittaja EMC on perustanut ohjelmistokehityskeskuksen Pietariin. Samalla yhtiö ilmoitti investoivansa Venäjälle kaikkiaan 100 miljoonaa dollaria seuraavan neljän vuoden aikana.

”Venäjä on EMC:lle tärkeä ja kasvava markkina-alue. Paikalliset yritykset ja maan hallitus investoivat nyt vahvasti uusiin ja innovatiivisiin tietoinfrastruktuurin ratkaisuihin ja teknologioihin”, EMC Computer-Systems Oy:n palvelujohtaja Jari Mäkijärvi kertoo.

EMC aikoo toiminnassaan tukeutua paikallisiin asiantuntijaresursseihin. Mäkijärven mukaan Venäjältä löytyy lahjakkaita ohjelmistoinsinöörejä ja matemaatikoita, joita EMC toivoo saavansa palvelukseensa kehittämään tuotteita yhtiön asiakkaille myös ympäri maailmaa.

Pietarin ohjelmistokeskus on osa EMC:n maailmalaajuista tutkimus- ja tuotekehitysorganisaatiota. Yhtiöllä on kehityskeskuksia Venäjän lisäksi Belgiassa, Kiinassa, Intiassa, Irlannissa, Israelissa ja Yhdysvalloissa.

EMC aloitti toimintansa Venäjällä vuonna 2000. Tällä hetkellä yhtiön Moskovan ja Pietarin toimipisteissä työskentelee noin 100 ohjelmistokehityksen ja asiakaspalvelun ammattilaista. Yhtiö odottaa lisäävänsä työntekijöiden määrää Venäjällä yli 250 henkilöön vielä tämän vuoden aikana.

Uuden ohjelmistokeskuksen lisäksi EMC suunnittelee laajentavansa ja lokalisoivansa Venäjän palvelujaan ja tukitoimintojaan palvellakseen entistä paremmin paikallisia asiakkaitaan.

Emoyhtiö EMC Corporation on listattu New Yorkin NYSE-pörssiin. Viime vuonna sen ohjelmistoliiketoiminnan liikevaihto oli 4,2 miljardia dollaria, mikä nostaa yhtiön maailman kuudenneksi suurimmaksi yritysohjelmistojen toimittajaksi.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset