Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Ragion of Finland Expats vrcargo
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Ulkomaantoiminnot kiihdyttivät Onnisen kasvua

(Compiler News - 20.2.2007) Onnisen liikevaihto kasvoi viime vuonna 14,8 prosenttia nousten 1,44 miljardiin euroon. Voimakkainta yhtiön kasvu oli Wholesale Internationalin alueella, missä liikevaihto kasvoi 38,6 prosenttia. Konsernin liikevoitto oli 40,0 miljoonaa euroa.

Onnisen Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Venäjällä ja Baltian maissa harjoittaman ulkomaantoiminnan osuus liikevaihdosta oli 51,1 prosenttia. Puolassa viime vuoden liikevaihto kasvoi 31,3 prosenttia ja oli 112,2 miljoonaa euroa. Venäjällä liikevaihto oli 48,9 miljoonaa euroa, mutta sen kasvu nousi 49,5 prosenttiin. Myös Baltiassa tahti oli kova liikevaihdon kasvaessa 44,6 prosenttia ja noustessa 61,6 miljoonaan euroon. Konsernin ulkomaantoiminta oli voitollista kaikissa kohdemaissa Venäjää myöten.

Onninen Puolan tulos parani ja liiketulos oli 0,6 miljoonaa euroa voitollinen, kun tytäryhtiö vuonna 2005 teki 2,6 miljoonan euron tappion. Myös Onninen Baltian tulos parani selvästi. Markkinakysyntä oli hyvä, verkoston laajennukset osoittautuivat onnistuneiksi ja sisäiset prosessimuutokset tehostivat tytäryhtiön toimintaa. Venäjällä liiketulos heikkeni edellisvuotiseen verrattuna, minkä johtui toiminnan voimakkaaseen kasvuun liittyneistä etupainotteisista kustannuksista.

Konsernin palveluksessa oli viime vuoden lopussa 2 984 henkilöä, joista 555 toimi Puolassa, 310 Venäjällä ja 235 Baltian maissa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.