Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

PKC Group avasi tehtaan Pihkovassa Viron lähialueella

(Compiler News - 14.2.2007) PKC Group avasi keskiviikkona tytäryhtiönsä OOO PKC Group Pskovin tehtaan Pihkovassa Venäjällä. Viron rajan läheisyydessä sijaitseva tehdas toimii 5 600 neliömetrin suuruisissa vuokratiloissa.

Pihkovan tehdas huolehtii eurooppalaisten asiakkaiden kasvaneesta kysynnästä. Tuotantolaitos toimii tiiviissä yhteistyössä PKC Groupin Viron Keilassa ja Haapsalussa sijaitsevien tehtaiden kanssa.

”Pihkovan tehtaalta voimme entistä tehokkaammin palvella Keski-Euroopan markkinoita. Lisäksi suuntaamme jatkossa myös Venäjän sisämarkkinoille”, PKC Groupin toimitusjohtaja Mika Kari toteaa.

PKC Group suunnittelee ja sopimusvalmistaa sähköjohtoja, kaapeleita sekä elektroniikkaa tietoliikennealalle ja elektroniikkateollisuudelle. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia Suomen ohella Brasiliassa, Kiinassa, Meksikossa, Virossa ja Venäjällä. Lisäksi sillä on toimipisteitä Kanadassa ja Yhdysvalloissa. PKC Groupin liikevaihto vuonna 2006 oli 229 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 4 800 työntekijää.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset