Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Raflatacilta etätunnisteita Moskovan metron matkalippuihin

(Compiler News - 5.2.2007) UPM Raflatac on valittu toimittamaan etätunnisteita Moskovan metron matkalippuihin. Moskovan metro on maailman käytetyimpiä maanalaisverkkoja ja siinä kulkee arkipäivisin yli kahdeksan miljoonaa matkustajaa.

UPM Raflatac toimittaa metrolle ensi kesän loppuun saakka kuukausittain viisi miljoonaa RFID-etätunnistetta. Syksyllä tarve kasvaa arviolta 30 miljoonaan etätunnisteeseen kuukaudessa.

Etätunnisteella varustetut matkaliput korvaavat metron magneettiradalliset liput, joita on tähän asti käytetty muun muassa kerta- ja sarjalipuissa. Kuukausilippujen osalta Moskovan metro on jo aiemmin siirtynyt käyttämään RFID-matkalippuja, jotka nopeuttavat huomattavasti matkustajien pääsyä laiturialueelle sekä vähentävät lippuväärennöksiä.

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin ja RFID-etätunnisteiden valmistajia. Yhtiö palveluksessa on 2 300 työntekijää ja sen liikevaihto viime vuonna oli 987 miljoonaa euroa. Sillä on yhteensä 11 tehdasta, jotka toimivat viidessä eri maanosassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset