Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

John Nurminen eriyttää ajoneuvologistiikkansa
- CapMan mukaan pääosakkaaksi

(Compiler News - 1.2.2007) John Nurmisen Ajoneuvologistiikka-yksiköstä muodostetaan erillinen kokonaisuus. Samalla sen , kun uudeksi enemmistöosakkaaksi tulevat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää ja sen odotetaan toteutuvan maaliskuun loppuun mennessä.

John Nurmisen ajoneuvologistiikkayhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna noin 93 miljoonaa euroa. Omistuspohjan laajentumisen myötä ajoneuvologistiikassa panostetaan kasvuun ja toiminnan kehittämiseen erityisesti laajentumalla Venäjällä ja Baltian maissa. Tavoitteena on kaksinkertaistaa liikevaihto vuoteen 2010 mennessä.

CapManin hallinnoimat rahastot omistavat järjestelyn jälkeen 60 prosenttia ajoneuvologistiikan liiketoiminnasta. John Nurminen Oy:n osuus on 25 prosenttia ja yhtiön toimivan johdon 15 prosenttia. Yksikön noin 500 työntekijää jatkavat entisissä tehtävissään.

Uudelleen järjesteltyä liiketoimintayksikköä siirtyy vetämään John Nurmisen toimitusjohtaja Jan Lönnblad. John Nurmisen seuraavan toimitusjohtajan rekrytointi on jo käynnissä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset