Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Eltel osti johtavan verkkoyhtiön Puolassa

(Compiler News - 31.1.2007) Eltel Networks on ostanut puolalaisen K-Tel-yhtiön, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää televerkkoja ja telejärjestelmiä. K-Tel on Puolassa johtava palveluntuottaja kiinteiden televerkkojen markkinoilla.

K-Telin pääkonttori sijaitsee Poznanissa Länsi-Puolassa. Paikallisten markkinoiden ohella yhtiöllä on vahva asema myös neljällä muulla markkina-alueella. Yrityskaupalla Eltel Networks vahvistaakin asemaansa Puolassa ja siitä tulee johtava palveluntuottaja puolalaiselle teleteollisuudelle sekä kiinteiden verkkojen että mobiiliverkkojen alueilla.

K-Telin palveluksessa on noin 1 600 työntekijää. Yrityskaupan jälkeen Eltelin Puolan henkilöstön määrä nousee noin 2 300 työntekijään, mikä tekee yhtiöstä suurimman suomalaisen työnantajan koko maassa.

Eltel Networksin päätoimialana on sähkö- ja televerkostot. Yhtiö suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää voimansiirto- ja jakeluverkkoja, kiinteitä- ja mobiiliverkkoja sekä julkishallinnon verkostoja. Estelin liikevaihto vuonna 2005 oli 724 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 6 500.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset