Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

eq online Konsu Accountor Group
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

East Capitalin Venäjä-rahasto sai Guldstjärnan-maininnan

(Compiler News - 16.1.2007) Varainhoitoyhtiö East Capitalin salkunhoitajat ovat viidennen kerran saaneet Dagens Industrin ja Morningstarin jakaman arvostetun ”Guldstjärnan” -kunniamaininnan. Tällä kertaa East Capital palkittiin menestyneimpänä salkunhoitajana sarjassa ”Paras Venäjä-rahasto vuonna 2006”.

East Capital perusti Russian Fund -rahaston vuonna 1998 ja tänä päivänä hallinnoitava rahastopääoma on noin 1,5 miljardia euroa. Rahaston euromääräinen tuotto perustamisesta lukien on noin 1 200 prosenttia, mikä on reilut kaksi kertaa enemmän kuin Moskovan RTS-indeksin tuotto samana ajanjaksona.

Russian Fundin varainhoidon periaatteina ovat laajasti hajautettu sijoitussalkku, pitkäjänteinen sijoitusperspektiivi ja aktiivinen osakepoiminta. Rahasto sijoittaa niihin toimialoihin ja yrityksiin, jotka hyötyvät kotimaisen kysynnän kasvusta.

Russian Fundin sijoitustiimi koostuu kolmesta salkunhoitajasta ja 11 analyytikosta. jotka vuosittain tekevät yli 500 vierailua Itä-Euroopan yrityksiin.

East Capital on johtava Itä-Eurooppaan keskittynyt varainhoitaja. Sen hallinoitavana olevien varojen kokonaismäärä on yli 3,7 miljardia euroa. East Capitalin rahastoja edustaa Suomessa Rahastotori Oy.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset