Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Honkarakenteelle uusia tilauksia Kazakstanista ja Venäjältä

(Compiler News - 10.1.2007) Honkarakenne on saanut uusia tilauksia Kazakstanista ja Venäjältä. Pohjois-Kazakstaniin ja Uralin alueelle Venäjälle menevien toimitusten kokonaisarvo nousee kuuteen miljoonaan euroon.

Kazakstanista yhtiö on saanut 3,0 miljoonan euron lisätilauksen viime kesänä tehtyyn 100 talon toimitussopimukseen. Syksyllä käynnistyneet toimitukset jatkuvat kevääseen saakka, Nyt saatu tilaus on käynnissä olevan projektin toimitussisällön laajennus. Tilausten kokonaisarvo nousee siten 11 miljoonaan euroon.

Kazakstanin pohjoisosiin rakennetavan vapaa-ajan keskuksen ensimmäinen vaihe on osa kokonaisprojektia, jonka tavoitteena on rakentaa 350 taloa lähivuosien aikana. Lisäksi alueelle tulee keskusrakennuksia, joiden toimittamisesta on käynnistetty neuvottelut.

Uralin alueella toteutettavasta hankkeesta on solmittu yhteistyösopimus paikallisen rakennuttajan, Honkarakenteen ja Honkarakenteen Venäjän edustajan välillä. Sopimuksen ensimmäinen vaihe sisältää 20 talon toimituksen tämän vuoden aikana. Toimitus on arvoltaan 3,0 miljoonaa euroa ja se on osa alueen 100 omakotitalon kokonaisprojektia.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset