Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Expats Yourway Avenir
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT rakentaa Atrialle uuden tehtaan Gorelovoon Pietarin lähistölle

Compiler News - 22.12.2006) Atrian Pietarissa toimiva tytäryhtiö OOO Atria Group ja ZAO YIT Lentek ovat sopineet Atrian uuden lihavalmistetehtaan ja logistiikkakeskuksen rakentamisesta Gorelovoon Leningradin läänin alueelle.

Uusi tuotantokompleksi sijoittuu liikenteellisesti hyvin, sillä etäisyys Pietarin keskustaan on 19 kilometriä. Tehtaan rakentaminen aloitetaan välittömästi ja laitos on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2008 lopulla. Tehtaan välittömään yhteyteen nouseva logistiikkakeskus antaa parempia mahdollisuuksia asiakasjakeluun, toimitusketjun hallintaan ja tehokkuuteen.

Laitoksen käyttäjäksi tulevan Atrian tytäryhtiön Pit-Productin lihavalmisteiden tuotantokapasiteetti kaksinkertaistuu noin 160 000 kiloon lihavalmisteita päivässä.

Atria on arvioinut Pietarin alueen kokonaismarkkinoiden arvon kasvavan noin 15 prosenttia vuodessa. Atrian myynti Venäjällä on alkuvuonna kasvanut voimakkaasti. Pit-Productin markkinaosuus Pietarin alueella oli AC Nielsenin mukaan kesä-elokuussa 25,7 prosenttia. Vuoden alusta Pit-Productin osuus on noussut seitsemän prosenttiyksikköä.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.