Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Tallink organisoi uudelleen hotellitoimintansa

(Compiler News - 20.12.2006) Tallink Grupp avaa ensi keväänä uuden hotelliketjun Tallink Hotelsin. Tästä syystä yhtiö ei enää jatka sopimusta Best Western -tunnuksen käyttämisestä hotellitoiminnassaan.

Uusi hotelliketju tarjoaa asiakkailleen laajan palveluvalikoiman suurella volyymilla. Tallink Hotels -brändin alle liitetään viime vuonna toimintansa aloittanut, pian nimellä Tallink City Hotel jatkava hotelli sekä ensi keväänä aukeava Tallink Spa & Conference Hotel.

Tallink City Hotel, aikaisemmin Best Western Hotell Tallink, on bisnesluokan hotelli. Siinä on 442 huonetta ja kokoussviittejä sekä kaksi ravintolaa, yökerho ja kauneuskeskus. Hotellissa toimii myös Tallink Travel Club. Huhtikuussa hotellin ensimmäisessä kerroksessa avataan uusi moderni kokouskeskus, jonka kapasiteetti on 244 vierasta.

Tallink City Hotel palveli tilikaudella 2005-2006 yhteensä yli 140 000 asiakasta, mikä oli 5 000 asiakasta enemmän kuin edellisenä tilikautena. Hotellin keskimääräinen käyttöaste kasvoi kaksi prosenttiyksikköä nousten 60 prosenttiin.

Ensi keväänä avattavassa Tallinkin kylpylä- ja kokoushotellissa on 275 huonetta, kokouskeskus, ravintola ja sikaribaari. Hotellin kylpyläalueella on kolme uima-allasta, joista yksi on ulkona sijaitseva meriallas allasbaareineen. Lisäksi hotellissa on Sauna Maailma, jossa on seitsemän eri saunaa ja uudenlaisia hoitoja tarjoava kauneuskeskus.

Tallink Hotels -ketjun hotellitoimintaa hoitaa käytännössä AS Tallink Gruppin tyräyhtiö OÜ TLG.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.