Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Viron laatupalkinto toisen kerran Elcoteq Tallinnille

(Compiler News - 1.12.2006) Viron talousministeriö on yhdessä Viron laatuyhdistyksen kanssa myöntänyt Elcoteqin Tallinnan tehtaille Viron vuoden 2006 laatupalkinnon. Talousministeriön järjestämään Estonian Exellence Award -kilpailuun osallistui yhteensä yhdeksän Virossa toimivaa yritystä, joista Elcoteq valittiin parhaaksi. Tämä oli toinen kerta kun Elcoteq osallistui kilpailuun ja voitti laatupalkinnon.

Viron parlamentin varapresidentti Maret Maripuu luovutti torstaina Tallinnassa laatupalkinnon Elcoteqin Euroopan alueen ja Tallinnan tehtaan johtajalle Risto Gagglille ja Elcoteqin varatoimitusjohtajalle Jukka Jäämaalle.

Viron laatupalkinto on valtion tunnustus organisaatiolle, joka on saavuttanut ja ylläpitänyt toiminnan korkeaa laatutasoa sekä soveltaa nykyaikaisia johtamistapoja liiketoiminnassaan Virossa. Kilpailun auditoijat vierailivat Elcoteqin Tallinnan yksiköissä lokakuussa.

Elcoteq aloitti toimintansa Tallinnassa vuonna 1992. Tällä hetkellä Tallinnan tehtaiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 42 000 neliömetriä ja laitokset työllistävät noin 3 100 työntekijää. Viron tilastokeskuksen mukaan AS Elcoteq Tallinn on ollut Viron suurin viejä vuodesta 1994 lähtien.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.