Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

K-raudalle jo seitsemäs myymälä Pietariin

(Compiler News - 2.12.2006) Rautakesko avasi perjantaina seitsemännen K-raudan Pietarissa. Myymälä tarjoaa kuluttajille ja yritysasiakkaille tarvikkeita rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Moskovan valtatien varrella sijaitsevan suurmyymälän pinta-ala on yli 13 000 neliömetriä ja sen henkilökunta käsittää yli 120 työntekijää.

K-rauta-konseptia noudattelevassa myymälässä on tarjolla laaja tuotevalikoima, noutopiha sekä valmiina myytäviä sisustamisen kokonaisratkaisuja. Henkilökunnan koulutukseen ja osaamiseen on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Rautakesko investoi voimakkaasti Venäjän rautakauppaverkostonsa kehittämiseen. Edellisen K-rauta-myymälänsä Pietarissa se avasi syyskuussa. Rautakeskon viime vuonna ostaman Stroymaster-ketjun viisi myymälää ovat toimineet K-rauta-nimellä kuluvan vuoden elokuusta lähtien.

Ensi vuonna Rautakesko avaa Pietarissa kaksi uutta myymälää kaupungin tärkeimpien ulosmenoteiden varrella. Yhtiö suunnittelee kasvattavansa Pietarin K-rauta-ketjun kaikkiaan 10-11 myymälään. Moskovassa ja sen ympäristöalueilla on tarkoitus avata 8-10 myymälää lähivuosina.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.