Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Catella perustaa tytäryhtiön Pietariin hoitamaan kiinteistöpääomarahastoa

(Compiler News - 9.11.2006) Catellan tytäryhtiön perustaminen Pietariin liittyy kiinteistöpääomarahaston toiminnan käynnistämiseen. Catella ja Evli Pankki lanseerasivat kesäkuussa EPI Russia I -rahaston, jonka tavoitekoko on 300-400 miljoonaa euroa ja sijoittajilta kerättävän oman pääoman määrä 150 miljoonaa euroa.

Rahaston ensimmäisinä sijoituskohteina ovat uusi toimistorakennus ja lentokentän läheisyyteen rakennettava logistiikkakiinteistö. Toimistorakennus ostetaan noin 100 miljoonan euron kauppahinnalla sen rakentajalta YIT:ltä.

Catella Propertyn Pietarin yksikköön tulee portfoliomanageriksi Mikko Söderlund, jolla on yli 12 vuoden kokemus Venäjän liiketoiminnasta. Hän siirtyy tehtävään Rautaruukin Pietarin tytäryhtiön palveluksesta.

Catella Property Group on johtava transaktioneuvonantaja Euroopan kiinteistömarkkinoilla. Viime vuonna Catella toimi neuvonantajana yhteisarvoltaan noin 9,3 miljardin euron kiinteistöjärjestelyissä Euroopassa. Catellalla on hajautettu organisaatio, joka on paikallisesti läsnä kymmenessä eri maassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.