Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Finnair lisää Puolan-lentojaan Gdanskin reitillä

(Compiler News - 3.11.2006) Finnair avaa lentoreitin kolmanteen Puolan kohteeseensa Gdanskiin. Lennot aloitetaan ensi huhtikuussa yhtiön uusilla Embraer 170 -suihkukoneilla. Lentovuoroja on aluksi neljästi viikossa eli maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin sekä lauantaisin.

Gdansk sijaitsee Itämeren etelärannalla Vistula-joen suistossa Pommerin alueella. Saksalaisvallan aikana kaupungin nimenä oli Danzig. Gdanskiin ovat kasvaneet kiinni myös Gdynian ja Sopotin kaupungit, joten koko alueen väkiluku on yhteensä yli miljoona.

”Alueen talous on yksi Puolan nopeimmin kasvavista. Tästä osoituksena ovat lukuisat sillä toimivat puolalaiset ja ulkomaiset yritykset sekä asukkaiden puolalaisittain korkea tulotaso”, Finnairin Puolan maajohtaja Juhani Nuoramo kertoo.

Finnair kaksinkertaisti Puolan-lentojensa määrän viime kesäkauden alkaessa. Yhtiö lisäsi vuoroja Helsingin ja Varsovan välisessä liikenteessä ja avasi kokonaan uuden kesäkohteen Krakovan. Finnair on kolmas ulkomainen lentoyhtiö, jolla on kolme kohdetta Puolassa.


Compiler News

Idänkaupan Vientipalvelut

Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.